Please note that all of these photographs are from actual kitchens that we have designed and installed, as opposed to library photos from a manufacturer

Mr & Mrs A - Storrington

The new owners of this house wanted us to create a large, single, social space in which they could cook, eat, entertain and spend some downtime. We carefully project managed everything from taking down a structural wall, tiling throughout, new electrical and heating systems, designed and installed a large bespoke kitchen and boot room and decorated throughout. This project completely transformed the house and the lifestyle of the occupants. Challenges were overcome with a constant eye on the final finish, but this project is some of our best work to date. The clients went with our vision and were, by their own admission, rewarded with a fantastic result - a great team effort.

Mr & Mrs S - Pulborough

Something different from us this time - a more contemporary look, still hand painted, but a more simple door and drawer design, developed by us for this customer along with a mantle, also a one off design, which replicated that, for perfect continuity. In order to maximise space in the kitchen, we recessed the fridge into the wall which worked really well on both an aesthetic and practical level. The island is the centrepiece and we bookmatched the waterfall ends and the mitred sides perfectly, so that the pattern runs neatly over the edges - a really stunning piece of stone brought to life by amazing craftmanship form our stonemasons. Lighting designed by VIllage Green to create a finishing touch.

Mr & Mrs M - Storrington

Another client, who were recommended to us, wanted to knock a dark kitchen and front room into one large, kitchen/family room, to make the most of the natural light and garden view. The only way to make it really work, was to remove some internal walls and pillars, extend out to fill in a side return and fit a large set of bifold doors at one end. We completed a complete turnkey project from architectural design, planning permission, structural work, construction to even landscaping the garden. The clients had one point of contact throughout the whole project as we carefully managed every aspect. The lovely bespoke kitchen is a great place to cook, eat and socialise.

Mr & Mrs H - Camberley

This client was recommended by another of previous clients and were losing faith, having spent a long time shopping around numerous kitchen companies. They were looking for a company that could turn the exact vision that they had in their minds and maybe perhaps finesse it slightly. Fortunately, we did that at every turn and the end result looks amazing. Loads of storage, some clever touches including hiding the pillar behind a dresser and integrating chopping/bread boards, make this kitchen a pleasure in which to work. Some really unusual granite topped it off and the whole room really has a lovely feel to it.

Mr & Mrs C - Storrington

This kitchen was designed and installed as part of a renovation project, when the client moved into this house. They had very clear ideas about what they wanted, centred around an Aga with a large mantle above, as a focal point. A large larder with oak spice racks is something that we do very well and this copes with all of their food storage, coupled with a stand alone larder fridge and freezer. Lighting was designed and installed by Village Green and it really enhances the look and feel of the room, with the recessed, lights highlighting features of the kitchen. Cooking, eating and socialising is a pleasure in this kitchen.

Mr & Mrs F - West Chiltington

A ground floor extension, creating a famly room, from a new kitchen opened up this whole space. Large cooking area, central island with seating, shallow larder and wide sink formed the basis of this light and spacious kitchen. Continuity was acheived in the dining area with the made to measure, wide dresser base and window seat. Radiator covers were designed and fitted in the kitchen and new family room. The lighting scheme was designed by us to really improve both the task and ambient lighting, some of the effects of which can be seen in the photographs.

Mr & Mrs R - Thakeham

An extension to double the size of the existing kitchen and maximise natural light gave way to this lovely kitchen. We cleverly hid a pillar in the overmantle to make it a feature, rather than an obstacle and added a large island for socialising. We supplied the tiles, both inside and out, as well as designing the lighting. The utility room didn't escape our attention and we fitted a tall utility cupboard, butler's sink and housed the boiler in a removable cupboard

Mr & Mrs K - Storrington

We spent some time over the summer transforming the ground floor of this house into a really social space, by removing two walls, carrying out structural steelwork, installing a new heating system, new flooring, new wiring and at the end a lovely new bespoke kitchen. The first two shots are the house prior to us re-designing it, with the other photos showing the end result.

Vanderbilt Homes - Weybridge

We won a pitch for 6 kitchens for an exclusive development of 6 townhouses, in Weybridge. The design made the most of the height of the kitchen/family room using tall cabinetry, along with a large island made it a really social family space.

Mr and Mrs W - West Chiltington

The brief here was to design a kitchen that afforded plenty of workspace and storage, whilst still being a great space to socialise and entertain

Mr and Mrs H - Nutbourne

Their kitchen was a rectangular shape with food storage an cooking all on one side and work surface and the large dresser on the other. Light colours and our lighting design maintained a light and airy feel

Mr and Mrs B - West Chiltington

The brief here was to design a kitchen that provided a lot of low down storage space in an organised way, as well as providing somewhere to sit for a meal and/or a read of the paper!

Mr and Mrs M - Walberton

The brief here was to design a kitchen that linked the extension to the existing kitchen, whilst improving storage and preparation space